Image

Grand Slam Budapest

Afgelopen weekend heb ik op de Grand Slam van Budapest niet kunnen laten zien waar ik voor kwam. Mijn voorbereiding was goed en ik had er enorm veel zin in.
Read More...
Image

Bundesliga

Afgelopen weekend een geweldig eerste toernooi gedraaid, het eerste toernooi na een lange tijd. Waar er normaal in de Bundesliga zo’n zeven voorrondes worden gedraaid, werden deze rondes afgelopen weekend allemaal samengevoegd in één groot toernooi. De Bundesliga finale.
Read More...
Image

Trainingsstage Keulen

Heerlijke trainingsstage in Duitsland gehad! De eerste sinds deze gekke tijd.
Read More...
Image

Coronacrisis

Voor diegenen die het leuk vinden om te lezen hoe ik aan het trainen ben in deze tijd staat er een leuk artikel in het Hart van Holland. Helaas moet ik nog even geduldig afwachten maar ik ben er helemaal klaar voor om weer lekker te knallen op de mat! 💪🏼
Read More...
Image

European Open Warsaw

Afgelopen weekend net naast het podium geëindigd bij de European Open in Warschau.

De eerste ronde was ik vrijgeloot. In de tweede ronde startte ik het toernooi tegen een Italiaan (Tiziano Falcone). Het was een lastige pot waar mijn plan niet bleek te werken. Gelukkig wist ik mijn plan tijdens de partij aan te passen en zo mijn eerste pot te winnen door een houdgreep.
Read More...
Image

Belgian Adidas Open, Visé

Heerlijk begin van het seizoen met een 3e plek in Visé 🥉

Ongeveer 4 maanden na mijn schouder blessure was dit het eerste toernooi op het programma van 2020. Met 61 deelnemers tot 81kg was het aardig vol bezet.
Read More...
Image

Mittersill

Heerlijke zware trainingsweek in Mittersill (Oostenrijk) achter de rug. Volledig hersteld van mijn gekneusde zenuw. 💪🏼 Zin in en klaar voor dit seizoen.
Read More...
 Pagina 1 / 1