Stacks Image 4845

Bruine band!

Vandaag heeft Jim zijn fel begeerde 1ste Kyu, oftewel zijn Bruine Band gehaald. Een pittig examen van ruim een half uur, samen met valmaatje Maikel van der Hoeven. Elf jaar en bruine band is best een hele prestatie. Hij moet hier 5 jaar mee doen, want z’n 1ste dan (zwarte band) mag hij pas halen als ie 16 jaar is. Ook kreeg hij nog een puntenbokaal voor zijn behaalde wedstrijdpunten. Van zijn 50 wedstrijden dit jaar had hij er namelijk 48 gewonnen en slechts 2 verloren (1 op scheidsrechtersbeslissing, en 1 in een houdgreep).
Read More...
Stacks Image 5632

Zuid-Hollandse Teamkampioenschappen

Vandaag naar sporthal Overbosch in Den Haag voor de Zuid Hollandse teamkampioenschappen. Het zal Jim zijn laatste wedstrijd in de -12 jaar worden. In maart van dit jaar waren ze al kampioen van Zuid Holland geworden en zo kwamen ze vandaag hun titel verdedigen.
Read More...
Stacks Image 5651

Internationaal Chitari Spijkenisse

Eindelijk weer een judo toernooi, de laatste was bijna een half jaar geleden. Door zijn gebroken pols had Jim 4 toernooien gemist en van een wedstrijdritme was dus geen sprake.
Read More...
Stacks Image 5592

Judomarathon

Een week of 2 geleden is Jim voor het eerst weer voorzichtig begonnen met judo (nadat hij z’n pols gebroken heeft). In het begin was het nog wel eng, maar dat gevoel begint nu langzaam te slijten. Vandaag was de eerste test: de jaarlijkse Judomarathon van zijn (eigen) sportschool Slingerland. Om 5 uur uit bed, om 6 uur op de mat en om 18.00 uur er weer af. 12 uur lang judo en spelletjes met zo’n 120 judoka’s, waaronder de voltallige selectie (zie foto).
Read More...
Stacks Image 5653

Gips of geen gips ...

Spannende ochtend. Eerst naar de gipskamer om het kunststof verband eraf te laten halen (best eng met zo’n klein haaks slijpertje), vervolgens met een blote arm een röntgenfoto laten maken en tot slot weer naar de dokter.
Read More...
Stacks Image 5552

Kunststof verband

Vanochtend weer terug naar het ziekenhuis. Gips eraf geknipt en nieuw (knalgroen) kunststof verband erom. De pols die onder het gips vandaan kwam bleek nog helemaal groen/geel van de kneuzing. Hierna nieuwe foto gemaakt en wachten op de arts.
Read More...
Stacks Image 5532

Orthopeed

Vanmorgen bij de Orthopeed geweest die ook nog naar de foto’s zou kijken. Deze was gelukkig erg positief. Hij vond dat de groeischijf er weer mooi tussen zat en hoopte dat dit zo zou blijven. Volgende week maandag weer terugkomen.
Read More...
 Pagina 1  >>