Image

European Open Tallinn

Vorig weekend heb ik de European Open in Tallinn (Estland) gejudood. Na een vrijloot stond ik de tweede ronde tegenover een Sloveen (foto boven). Al snel voelde ik dat ik deze jongen goed onder controle had. Het duurde dan ook niet lang voordat ik deze partij met een wazari en ippon wist te beslissen.
Read More...
Stacks Image 7576

Nederlands kampioenschap

Vandaag overtuigend de Nederlandse titel binnen weten te slepen. Het was een mooie dag met veel support (vrienden en familie) op de tribune. Helemaal mooi om deze dag dan af te sluiten met een gouden plak.

Graag zou ik bij deze ook al mijn sponsors willen bedanken die ervoor zorgen dat ik deel uit kan maken van TeamNL op Papendal. Onder andere Ros Accountancy en Kohs.nl. Voor meer sponsors en info, klik hier.
Read More...
Stacks Image 7088

Grand Prix Budapest

De Grand Prix van Budapest was afgelopen weekend sterk bezet met wel 66 judoka’s tot 81 kg. Geen topland ontbrak.
Read More...
Stacks Image 7525

Universiade, Napels

Afgelopen weekend voor het eerst deelgenomen aan de Universiade in Napels. Een bizar groot multi-sportevenement met zo'n 9300 atleten. Dit toernooi telde niet mee voor de wereldranking. De Universiade stond in de kalender om meer wedstrijdervaring op te doen op hoog niveau.
Read More...
Stacks Image 7478

Bundesliga

Afgelopen weekend met SUA Witten Judo de kampioen (Hamburg) van vorig jaar verslagen in de Bundesliga.

Allebei mijn potten overtuigend gewonnen met lekkere punten 💪 Dit was mijn eerste 'thuis' wedstrijd bij Witten. De sfeer zat er goed in en als team wonnen wij met 9-5.
Read More...
Stacks Image 7424

European Open Cluj-Napoca

Brons op de European Open in Cluj-Napoca, Roemenië 🥉

Na een vrijloot stond ik in de tweede ronde tegen de Oekraïner Artem Kharchenko. De hele pot wist ik hem te domineren maar de score kwam maar niet... pas na 7,5 minuut wist ik met een ouderwetse veeg een vol punt te scoren.
Read More...
Stacks Image 7400
Het Bundesliga team van SUA Witten

Bundesliga

Door afgelopen weekend ook de 5e ronde van de Duitse Bundesliga te winnen hebben wij ons verzekerd van een plek in de finale ronde 💪🏼. Die 5e ronde was uit tegen Spremberg (aan de Poolse grens).
Read More...
Stacks Image 7393

Bundesliga

Vandaag Koningsdag gevierd in Hannover tijdens de derde ronde van de Bundesliga. Als team (SUA Witten Judo) namen we het op tegen JT Hannover.
Read More...
Stacks Image 7363

Grand Prix Antalya

Het afgelopen weekend in Antalya is het niet zo gegaan als waar ik voor kwam. Voorbereiding was goed en ik voelde mij topfit.
Read More...
Stacks Image 7311
Foto's: © BilderdienstBonn

Bundesliga

Gisteren mijn eerste twee potten in de Bundesliga gedraaid voor dit seizoen. Dit jaar kom ik uit voor een nieuw team (SUA Witten Judo). Het was een warm welkom en de sfeer zat er goed in!
Read More...
 Pagina 1 / 2  >>