Stacks Image 6088

Oliebollentoernooi

Oliebollentoernooi van Sportschool Slingerland. Jim begint het allemaal aardig door te krijgen, wint alles en wordt eerste.
Read More...
Stacks Image 6729

Oranje band examen

Vandaag ruilt Jim na een bandexamen zijn gele band in voor een oranje. Hoe donkerder hoe beter!
Read More...
Stacks Image 6610

Judomarathon

Slingerland Judomarathon in sporthal de Gong (Capelle aan den IJssel). Judo en spelletjes van ‘s morgens 6 uur tot ‘s middags 6. Zwaar maar erg leuk.
Read More...
Stacks Image 6530

Clinic Deborah Gravenstijn

In sporthal Schenkel (Capelle aan den IJssel) vond vandaag een clinic plaats van Deborah Gravenstijn. Trainer Henk-Jan plaagde Jim altijd een beetje met het feit hij turnen een stomme sport vond. Deborah begon haar warming-up nota bene met het maken radslagen. Je raadt al wie de mooiste maakte, en Henk-Jan was stil. Erg leuke clinic trouwens.
Read More...
Stacks Image 6510

Turnen?

Ondertussen turnde hij dus ook nog, maar omdat ze zowel bij turnen, als bij judo hadden gevraagd of hij op de selectie wilde komen, moest hij een keuze maken. Allebei kon niet want bij beide zou hij dan vaker moeten gaan trainen. Hij koos voor judo, en zei de turnsport (na het winnen van de onderlinge wedstrijden) vaarwel.
Read More...
Stacks Image 6490

Puntenwedstrijden

Puntenwedstrijden zijn er een paar keer per jaar, en bedoeld om meer wedstrijdervaring op te doen.
Read More...
Stacks Image 6470

Open Capelse

Vandaag het toernooi van zijn eigen club, de 3e Open Capelse Judokampioenschappen. Jim was van de week tegen een hek geduwd en had hier (blauw oog) behoorlijk last van. Hij draaide toch een mooi toernooi, maar viel net buiten de prijzen.
Read More...
Stacks Image 6450

Mahorokan Hoekstee

Op naar Hoek van Holland voor het Mahorokan Hoekstee toernooi. Jim won al zijn partijen, behalve de finale (tegen trainingsmaatje Ralph) en werd zo tweede.
Read More...
Stacks Image 6430

John van Eerdenburg - Vlaardingen

Vandaag naar de sportschool van John van Eerdenburg in Vlaardingen. Jim was helemaal opgelucht, er waren hier lekker geen tribunes en het publiek zat dus rond de matten. Hij was zijn ervaring in Den Haag (zie zondag 09 nov 2003) duidelijk nog niet vergeten. Hij zou ook hierna nog maanden vragen als we naar een toernooi gingen: ‘Hebben ze daar tribunes?’
Read More...
 Pagina 1 / 1