Image

Grand Slam Parijs

Precies een week geleden stond ik voor het eerst op de Grand Slam in Parijs, een geweldige ervaring waar ik tevreden op terugkijk. Erg gaaf om in deze enorme arena met veel publiek op de mat te staan.
Read More...
Image

Medisana NK Judo

Vorig weekend was het NK in Almere. Het was leuk om met veel thuispubliek op de mat te staan, onder andere vrienden en familie waren aanwezig op de tribune.
Read More...
Image

Grand Prix Zagreb

Vorig weekend heb ik maar liefst vijf potten gedraaid op de Grand Prix in Zagreb, waar ik helaas mijn laatste partij verloor om brons. Toch kijk ik erg tevreden terug naar dit toernooi, en heb ik flink wat punten erbij op de wereldranglijst.
Read More...
Image

Bundesliga

Na een succesvol laatste toernooi in Rusland ging ik afgelopen weekend naar Hannover voor de eerste ronde van de Bundesliga, waar ik aan de bak mocht voor het team SUA Witten Judo.
Read More...
Image

Senior European Cup Orenburg

Goud op de European Cup in Orenburg 🥇

Het was al weer even geleden dat ik een toernooi had gedraaid, dus ik had enorm veel zin om afgelopen weekend te knallen in Rusland. Ik hoopte dat ik hier kon laten zien welke stappen ik de laatste tijd heb gemaakt, en dat is gelukt. Iedere partij begon ik scherp, met een goed plan en met enorm veel zin om de mat op te gaan.
Read More...
Image

European Open Zagreb

Afgelopen weekend voor het eerst sinds oktober weer lekker een toernooi mogen draaien. Ondanks een ingescheurde binnenband 10 weken geleden was de voorbereiding goed en voelde ik me meer dan klaar voor het toernooi in Zagreb.
Read More...

Binnenband

Vandaag zou ik op de mat staan in Praag voor een European Open. Helaas raakte ik 2 weken geleden geblesseerd aan mijn knie, waardoor ik niet mee kan doen dit weekend. Een blessure waar gemiddeld 6 weken voor staat.
Read More...

Mittersill

Op weg naar de trainingsstage in Mittersill werden we na 7 uur rijden vanuit Nederland gebeld met de mededeling dat er op Papendal een atlete positief op corona was getest, waar iemand die in ons busje zat gisteren mee had gegeten. Organisatie gebeld, niet welkom, en dus weer terug naar huis gereden. Super balen.
Read More...
 Pagina 1 / 1