Stacks Image 1101
AD Rotterdams Dagblad (editie Rotterdam Oost)

Huldiging

Jim is officieel gehuldigd door het college en de raad in zijn woonplaats. De wethouder van sport, Rik van Woudenberg, hield een prachtige speech waaruit bleek dat Nieuwerkerk trots is een (drievoudig) Nederlands judokampioen in haar gemeente te hebben
Read More...
Stacks Image 1121

Callant Cup (dag 2)

Vandaag naar Gent voor de tweede en laatste dag van de Callant Cup, de Vlaamse clubkampioenschappen voor senioren. Vorige week wist Judoclub Izegem, met ingehuurde Jim, al hun 4 partijen te winnen. Ze staan er dus goed voor, maar vandaag krijgen ze een paar topclubs als tegenstander dus gaat het zeker spannend worden.
Read More...
Stacks Image 1182

Callant Cup (dag 1)

Na eerder dit jaar te zijn uitgekomen voor een Spaans team, was Jim nu ook gevraagd door een Belgisch team (Judoclub Izegem) om met hen deel te nemen, in dit geval aan de Callant Cup.
Read More...
Stacks Image 1163

Nationale Mixteam Competitie

Afgelopen weken heeft Jim na het behalen van de landstitel voor senioren veel positieve aandacht gehad. Zo waren er bijvoorbeeld felicitaties en cadeaubonnen van de wethouder Sport van Rotterdam en van Rotterdam Topsport, en een mooi interview met het universiteitsblad van de TU Delft (zie vorig blog).
Read More...
Stacks Image 1185

Interview met TU Delta

Een interview met Jim in het universteitsblad van TU Delft.
Read More...
Stacks Image 1205

Lotto NK Judo

Onlangs vond het Nederlands Kwalificatie Toernooi (NKT) plaats. In de klasse tot 81 kilo vochten er 36 judoka’s om kwalificatie voor het grote Lotto NK Judo (voor senioren dus). De beste 8 plaatsten zich voor dit NK, maar omdat Jim een week later naar Málaga zou afreizen voor het EK Junioren had de Judobond Nederland besloten om hem een wildcard te geven voor het NK. Hij hoefde zich dus niet te plaatsen en liep zo ook geen risico om zich net voor het EK nog te blesseren.
Read More...
Stacks Image 1225

EK -21 teams in Málaga

Na het individuele EK judo voor junioren van gisteren, is het vandaag tijd voor het EK voor landenteams. Ook hier is Jim weer van de partij.
Read More...
 Pagina 1  >>