Stacks Image 6690

Sinterklaastoernooi

Jim, die al vroeg gebiologeerd raakte door de turnmedailles van zijn ouders (op het fetisjistische af), kreeg hier (net als iedereen die had meegedaan) eindelijk zijn allereerste eigen medaille. En dan nog wel van Sinterklaas zelf. Zijn geluk kon niet op.
Read More...
Stacks Image 6670

Puntenwedstrijden

Zijn vereniging organiseert regelmatig puntenwedstrijden. Dit zijn onderlinge, vriendschappelijke partijtjes judo. Bedoeld voor judoka’s die niet op de wedstrijdselectie zitten om zo toch wedstrijdervaring op te kunnen doen. Als je examen doet voor een nieuwe kleur band, worden al je punten die je op dit soort wedstrijden haalt bij elkaar opgeteld, en indien je er genoeg hebt (varieert per kleur band) krijg je een puntenbokaal. Jim blijkt het hier al vrij aardig te doen.
Read More...
Stacks Image 6650

Judo!

Vandaag heb ik Jim ingeschreven voor Judo!

Na het (als bootsjongen bijna noodzakelijk) behalen van zijn C-diploma (nog net op zijn 5e jaar) is hij gaan turnen bij Tenaco in Rotterdam toen hij zes was. Maar aangezien hij nog wel wat energie over had (understatement) kon er nog wel een sport bij. Via zijn vriendje Tobias, en via vriendje en buurjongen Daan kwam hij met judo in aanraking en leek dit hem wel leuk. Na een proefles wist hij het zeker, en wilde hij erop.

Read More...
 Pagina 1 / 1