Image

Einde van een tijdperk ...

Een bericht waarvan ik had gedacht dat ik het voorlopig nog niet zou hoeven posten: Het einde van mijn topsportcarrière.
Read More...
Image
Foto: © Ovidiu Bujor

Cluj-Napoca European Open

Verloren om brons in Roemenië, flink balen. Dan de schrale troost maar halen uit een lekker puntje in de kwartfinale 🥋💥
Read More...
Image

European Open Madrid en Bundesliga

Geen echt verslag vandaag (heel druk met afstuderen momenteel). Vorige week strandde ik in de derde ronde van de European Open Madrid tegen een Rus (Europees kampioen sambo) en gisteren won ik m'n beide partijen in de Bundesliga tegen Hannover met m'n Duitse club SUA Witten.
Read More...
Image

Grand Slam Tel Aviv

Het is inmiddels alweer even geleden, de Grand Slam in Tel Aviv. Twee weken geleden mocht ik daar aan de bak.
Read More...
Image

Grand Slam Parijs

Precies een week geleden stond ik voor het eerst op de Grand Slam in Parijs, een geweldige ervaring waar ik tevreden op terugkijk. Erg gaaf om in deze enorme arena met veel publiek op de mat te staan.
Read More...
Image

Medisana NK Judo

Vorig weekend was het NK in Almere. Het was leuk om met veel thuispubliek op de mat te staan, onder andere vrienden en familie waren aanwezig op de tribune.
Read More...
Image

Grand Prix Zagreb

Vorig weekend heb ik maar liefst vijf potten gedraaid op de Grand Prix in Zagreb, waar ik helaas mijn laatste partij verloor om brons. Toch kijk ik erg tevreden terug naar dit toernooi, en heb ik flink wat punten erbij op de wereldranglijst.
Read More...
Image

Bundesliga

Na een succesvol laatste toernooi in Rusland ging ik afgelopen weekend naar Hannover voor de eerste ronde van de Bundesliga, waar ik aan de bak mocht voor het team SUA Witten Judo.
Read More...
Image

Senior European Cup Orenburg

Goud op de European Cup in Orenburg 🥇

Het was al weer even geleden dat ik een toernooi had gedraaid, dus ik had enorm veel zin om afgelopen weekend te knallen in Rusland. Ik hoopte dat ik hier kon laten zien welke stappen ik de laatste tijd heb gemaakt, en dat is gelukt. Iedere partij begon ik scherp, met een goed plan en met enorm veel zin om de mat op te gaan.
Read More...
 Pagina 1 / 33  >>