Stacks Image 7400
Het Bundesliga team van SUA Witten

Bundesliga

Door afgelopen weekend ook de 5e ronde van de Duitse Bundesliga te winnen hebben wij ons verzekerd van een plek in de finale ronde 💪🏼. Die 5e ronde was uit tegen Spremberg (aan de Poolse grens).

Het was een spannende strijd. Onze eerste drie opgestelde gewichten verloren en zo kwamen wij op een 3-0 achterstand. De volgende drie potten werden echter door ons team binnengehaald, en bij een gelijke stand van 3-3 mocht ik de laatste pot voor de pauze judoën. Deze partij was tegen de Pool Damian Szwarnowiecki (5e op de WK). De partij ging lang gelijk op maar 5 seconden voor tijd wist ik met een houdgreep de partij naar me toe te trekken. Tussenstand werd 3-4 in ons voordeel.

Na de pauze met een andere teamopstelling stonden wij met 6-7 voor toen ik de afsluitende partij moest judoën. Bij verlies zou het dus een gelijkspel worden. Wederom was Szwarnowiecki mijn tegenstander. Dit keer wist ik met twee wazari’s de partij te beslissen, waardoor ons team met 6-8 heeft gewonnen en we ons van een plek in de finaleronde hebben verzekerd. Lekker klaargestoomd voor de European Open op 2 Juni in Roemenië. 💪🏼💪🏼
Back

MenuLogoWeblogHomeOrange

MenuLogoSponsor