Image

Bundesliga

Afgelopen weekend een geweldig eerste toernooi gedraaid, het eerste toernooi na een lange tijd. Waar er normaal in de Bundesliga zo’n zeven voorrondes worden gedraaid, werden deze rondes afgelopen weekend allemaal samengevoegd in één groot toernooi. De Bundesliga finale.
Read More...
Image

Trainingsstage Keulen

Heerlijke trainingsstage in Duitsland gehad! De eerste sinds deze gekke tijd.
Read More...
Image

Coronacrisis

Voor diegenen die het leuk vinden om te lezen hoe ik aan het trainen ben in deze tijd staat er een leuk artikel in het Hart van Holland. Helaas moet ik nog even geduldig afwachten maar ik ben er helemaal klaar voor om weer lekker te knallen op de mat! 💪🏼
Read More...
Image

European Open Warsaw

Afgelopen weekend net naast het podium geëindigd bij de European Open in Warschau.

De eerste ronde was ik vrijgeloot. In de tweede ronde startte ik het toernooi tegen een Italiaan (Tiziano Falcone). Het was een lastige pot waar mijn plan niet bleek te werken. Gelukkig wist ik mijn plan tijdens de partij aan te passen en zo mijn eerste pot te winnen door een houdgreep.
Read More...
Image

Belgian Adidas Open, Visé

Heerlijk begin van het seizoen met een 3e plek in Visé 🥉

Ongeveer 4 maanden na mijn schouder blessure was dit het eerste toernooi op het programma van 2020. Met 61 deelnemers tot 81kg was het aardig vol bezet.
Read More...
Image

Mittersill

Heerlijke zware trainingsweek in Mittersill (Oostenrijk) achter de rug. Volledig hersteld van mijn gekneusde zenuw. 💪🏼 Zin in en klaar voor dit seizoen.
Read More...
Image

European Open Tallinn

Vorig weekend heb ik de European Open in Tallinn (Estland) gejudood. Na een vrijloot stond ik de tweede ronde tegenover een Sloveen (foto boven). Al snel voelde ik dat ik deze jongen goed onder controle had. Het duurde dan ook niet lang voordat ik deze partij met een wazari en ippon wist te beslissen.
Read More...
Stacks Image 7576

Nederlands kampioenschap

Vandaag overtuigend de Nederlandse titel binnen weten te slepen. Het was een mooie dag met veel support (vrienden en familie) op de tribune. Helemaal mooi om deze dag dan af te sluiten met een gouden plak.

Graag zou ik bij deze ook al mijn sponsors willen bedanken die ervoor zorgen dat ik deel uit kan maken van TeamNL op Papendal. Onder andere Ros Accountancy en Kohs.nl. Voor meer sponsors en info, klik hier.
Read More...
Stacks Image 7088

Grand Prix Budapest

De Grand Prix van Budapest was afgelopen weekend sterk bezet met wel 66 judoka’s tot 81 kg. Geen topland ontbrak.
Read More...
Stacks Image 7525

Universiade, Napels

Afgelopen weekend voor het eerst deelgenomen aan de Universiade in Napels. Een bizar groot multi-sportevenement met zo'n 9300 atleten. Dit toernooi telde niet mee voor de wereldranking. De Universiade stond in de kalender om meer wedstrijdervaring op te doen op hoog niveau.
Read More...
Stacks Image 7478

Bundesliga

Afgelopen weekend met SUA Witten Judo de kampioen (Hamburg) van vorig jaar verslagen in de Bundesliga.

Allebei mijn potten overtuigend gewonnen met lekkere punten 💪 Dit was mijn eerste 'thuis' wedstrijd bij Witten. De sfeer zat er goed in en als team wonnen wij met 9-5.
Read More...
Stacks Image 7424

European Open Cluj-Napoca

Brons op de European Open in Cluj-Napoca, Roemenië 🥉

Na een vrijloot stond ik in de tweede ronde tegen de Oekraïner Artem Kharchenko. De hele pot wist ik hem te domineren maar de score kwam maar niet... pas na 7,5 minuut wist ik met een ouderwetse veeg een vol punt te scoren.
Read More...
Stacks Image 7400
Het Bundesliga team van SUA Witten

Bundesliga

Door afgelopen weekend ook de 5e ronde van de Duitse Bundesliga te winnen hebben wij ons verzekerd van een plek in de finale ronde 💪🏼. Die 5e ronde was uit tegen Spremberg (aan de Poolse grens).
Read More...
Stacks Image 7393

Bundesliga

Vandaag Koningsdag gevierd in Hannover tijdens de derde ronde van de Bundesliga. Als team (SUA Witten Judo) namen we het op tegen JT Hannover.
Read More...
Stacks Image 7363

Grand Prix Antalya

Het afgelopen weekend in Antalya is het niet zo gegaan als waar ik voor kwam. Voorbereiding was goed en ik voelde mij topfit.
Read More...
Stacks Image 7311
Foto's: © BilderdienstBonn

Bundesliga

Gisteren mijn eerste twee potten in de Bundesliga gedraaid voor dit seizoen. Dit jaar kom ik uit voor een nieuw team (SUA Witten Judo). Het was een warm welkom en de sfeer zat er goed in!
Read More...
Stacks Image 7221
Ippon tegen Doukkali, foto: Sabau Gabriela ©

Grand Prix Marrakech

Goeie potten gedraaid afgelopen weekend tijdens de Grand Prix in Marrakech! Mijn eerste partij was tegen de Fransman Arman Khalatian. Zonder risico te nemen wist ik hem tot twee keer toe op z'n zij te gooien en de partij te winnen.
Read More...
Stacks Image 7272

Grand Slam Düsseldorf

Dit weekend mee mogen draaien op het allerhoogste niveau. Hele ervaring rijker maar helaas de Grand Slam in Düsseldorf niet zo afgesloten als waar ik voor kwam.
Read More...
Stacks Image 7281

European Open Rome

Rome dit weekend teleurstellend afgesloten. Tijdens mijn eerste partij scoorde ik al vrij snel een punt. Borchashvili wist vervolgens de score gelijk te maken.
Read More...
Stacks Image 7163

Mittersill

Trainingskamp in Mittersill 🇦🇹
5 zware trainingsdagen met de wereldtop in een veel te koude hal. Klaargestoomd voor dit seizoen, dat echt gaat beginnen op 17 februari in Rome 💪🏻💪🏻🇮🇹
Read More...
Stacks Image 7188

Nationale Interclub

Vandaag met m’n Belgische club 'Judo Izegem’ vierde van België geworden. Vorig jaar werden we Vlaams clubkampioen waardoor we promoveerden naar de Nationale Interclub (Vlaanderen en Wallonië). Een hoop (soms hilarische) scheidsrechtersmomentjes meegemaakt, maar wel lekker kunnen judoën.

Een Izegem fan maakte een leuk compilatie filmpje.
Read More...
Stacks Image 7157

The Hague Grand Prix

Sinds vorig jaar heeft Nederland eindelijk weer een Grand Prix, oftewel één van de meest prestigieuze judotoernooien van de wereld. De 'The Hague Grand Prix' maakt deel uit van de IJF World Tour en behoort daarmee tot de vijftien belangrijkste evenementen in het internationale topjudo. Op deze toernooien kan je rankingpunten verdienen voor de wereldranglijst. De lijst der lijsten.

Jim staat tot nu toe nog niet op deze lijst, maar voor zijn deelname krijgt hij 6 punten en komt hij dus in ieder geval op de lijst. Jim zou echter Jim niet zijn als hij er vandaag middels een gewonnen partij niet nog wat extra puntjes bij zou willen sprokkelen ...
Read More...
 Pagina 1 / 15  >>

MenuLogoWeblogHomeOrange

MenuLogoSponsor